fbpx

Campanie
„CAMPIONATUL DE BERE ARTIZANALA

Regulament oficial de desfăşurare

Secţiunea 1 Organizatorul şi durata concursului

1.1. Organizator

S.C. CASA BERARILOR ARTIZANI S.R.L., o societate valabil organizată şi existând conform legilor din România, având sediul social în Bucuresti, Aleea Barajul Lotru nr 11,

Parter, Bl. M4A1, Sc. 1, Ap. 4, Sector 3, înregistrată în Registrul Comerţului Cluj sub nr. J40/6340/2016, Cod de Înregistrare Fiscală (CIF) RO36030258, capital social de 20000 lei, cont bancar RO02BTRLRONCRT0347402502 deschis la Banca Transilvania, valabil reprezentată de dl. Florin Mindru, în calitate de Administrator si numita in continuare Casa Berarilor Artizani.

1.2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării

Campania se numeste „CAMPIONATUL DE BERE ARTIZANALA” si are loc in perioada 11 IUNIE – 11 IULIE 2021 in toate locatiile CASA BERARILOR ARTIZANI din tara, în conformitate cu condiţiile şi dreptul de participare stabilite în prezentul regulament şi ale SC CASA BERARILOR ARTIZANI SRL.

Secţiunea 2 Dreptul de participare

La acest concurs pot participa numai persoanele fizice, cu varsta peste 18 ani, care au facut cumparaturi din locatiile Casa Berarilor Artizani din Romania in perioada 11 IUNIE – 11 IULIE 2021

Secţiunea 3 Condiţiile si modul de participare

Pentru a participa la campanie, clientii care vin in magazinule Casa Berarilor Artizani primesc un talon de participare la Campionatul de Bere Artizanala, unde trebuie sa bifeze o cumparatura in fiecare etapa, conform programului din campionat:

Faza GrupelorOptimi de finalaSferturi de finalaSemi finaleFinala

Aceste etape se bifeaza cu o stampila pe talonul de participare la fiecare vizita distincta si achizitie de minim 50 de RON.

Sectiunea 4 Premii

Automat:  La completarea celor 5 etape primesc automat un pahar de colectie  + 1 diploma de berar artizan (in limita stocului disponibil)

Tombola: Talonul bifat cu cele 5 etape se completeaza cu datele personale ale participantului si depus in locatiile Casa Berarilor Artizani, participand la o tombola unde se pot cistiga urmatoarele premii:

Marele Premiu:  Bere pentru 1 an de zile (1 premiu) – la nivel national;

Premiul 2: Bere pentru 1 luna de zile (5 premii) – la nivel national;

Premiul 3: 30 de cutii de bere (selectie de 9 beri per cutie) – la nivel national;

Clientii pot participa cu mai multe taloane completate.

Extragerea pentru tombola va avea loc pe data de 16 IULIE 2021, si va fi transmisa in direct pe pagina de Facebook Casa Berarilor Artizani.Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiilor si nici de a cere modificarea caracteristicilor premiilor

Sectiunea 5 Regulamentul oficial

Prezentul regulament de participare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe Internet la adresa www.casaberarilor.com/regulament
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica acest Regulament pe parcursul desfășurării concursului, pentru a se conforma, dacă este cazul, unor dispoziții legale noi. Modificările regulmentului nu vor viza, însă, condițiile și modul de participare.

ORGANIZATOR
S.C. CASA BERARILOR ARTIZANI S.R.L
Administrator
Florin Mindru